SÅ HÄR GÖR VI:
Läs hela instruktionen innan det tillfälle ni är ansvariga för försäljningen.
Låna nyckel till klubbrummet av någon lagledare eller tränare.
De som har hand om försäljningen tar med fika som skall säljas. Ta gärna med hembakat till försäljningen, det säljer bäst och är mycket uppskattat! Två långpannor kaka brukar vara lagom. Kladdkakor sprutgrädde och chokladbollar går också alltid åt snabbt. Köp med två liter laktosfri mjölk. Testa gärna sälja lite nyttigare/matigare alternativ så som smörgåsar och frukt.
OBS! Inga nötter i kakorna.
- I en kasse i klubbrummet finns växelkassa, muggar, skedar etc. som man kan använda när man bär ner det som behövs till försäljningen.
- Dela upp det hembakta i lagom bitar.
- Brygg kaffe, koka tevatten i klubbrummet. Kaffe och filter finns i skåpet ovanför diskbänken.
- Brygg 2 stora kannor kaffe, börja brygga kl.09.00.
- Bär ner ett eller två (beroedne av hur mycket ni har med er) av de hopfällbara borden som står på balkongen utanför klubbrummet.
- Påbörja försäljningen senast 09.45 avsluta när skridskoskolan lämnat läktaren ca 10-20 min efter skridskoskolan/piruetten slutat (strax efter 12.)
Swishbetalning till 123 542 07 99, det finns en skylt i kassen.
När ni sålt klart för dagen så är det viktigt att ni ser till att kassen är påfylld inför kommande helg. Påfyllning finns i klubbrummet; muggar, teskedar, servetter, tallrikar, socker, te, festis.
Om något behöver köpas in inför kommande helg så messa till Martin Tonsjö 073 270 30 50
- Glöm inte bära upp bord igen.
- Se till att det är snyggt där vi stått och sålt.
- Klubbrummet behöver troligen också städas, ta gärna en extra vända med disktrasan och golvmoppen. Rummet används nästan dagligen och behöver lite extra kärlek.
- Släng sopsäckar från klubbrummet i soprummet till vänster utanför huvudentrén = dörren där klubbrumsnyckeln passar, ev. matavfall i kompostpåse slängs också.
Allt städmaterial finns bakom skynket vid långväggen, samt under diskbänken.
Checklista att ha med ner till försäljningen:
- En prislista att ställa på bordet.
- Kaffemuggar
- Lock till kaffemuggar
- Teskedar
- Assietter (använd bara om de behövs vid tex. kladdkaka med grädde och liknande bakverk, annars funkar oftast en servett)
- Servetter
- Kaffe
- Thevatten
- Thepåsar
- Socker
- Festisar
- Fikabröd
|