SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
Leon Lurje Trophy
2023-01-22 23:23

Här samlar vi all info om den stora internationella tävlingen i Göteborg nästa helg!

Julshowen finns nu på Solidsport, samt foton från showen!
2023-01-05 16:36

Vill du inte släppa taget om julen riktigt än, passa då på att se vår fantastiska julshow. 

Följ länken nedan för att komma till showen. Dela gäna med de som inte kunde se vår fina show.

 

Julshow 2022

 

På sidan hittar även äldre shower och tävlingar att njuta av, passa på att följa vår kanal så ni inte missar när något nytt kommer upp på sidan.

 

Foton från vår egen fotograf Mats Althin är också inlagda under bildgalleri här på hemsidan

Snart dags för SM i Synkro och KP 2023
2023-01-04 10:38

Den 25-26 februari är det synkrofest i Oasens ishall! Håll er uppdaterade på tävlingarnas hemsidor.

 

Synkro SM 23

KP 23

Ett guld och två silver till YKK i Nacka 🥇🥈🥈
2022-11-22 13:22
Infinity, Harmony & Fantazy i Älta ishall, Nacka.

Stort grattis till era fina prestationer i säsongens första tävling.

 

Mixedklassen och Team Infinity öppnade tävlandet för hela synkrosverige och det med den äran. Mycket nöjda efter ett stabilt åk med endast ett mindre fall på slutet. Höjdpunkten i domarprotokollet var den artistiska vingen som gav fina plus från domarna. Laget var ensamt i sin klass så guldet var lite väntat, men ändå lika välförtjänt. Det ska bli spännande att följa er vidare under säsongen, förhoppningsvis med lite motstånd.

 

Advanced Novicelaget Team Harmony har haft stabila förberedelser veckorna innan, men hade inte riktigt turen med sig i själva tävlingsåket. Men trots en del strul samt 3 fall lyckades laget ta silvret i en jämn kamp tillsammanns med Team Caprice från Stockholm. Vann gjorde det finska laget Novettes. Höjdpunkten i Harmonys tävlingsåk var definitivt Synkrospin som även gav högsta level från tekniska panelen, extra roligt då det är ett nytt element för laget i år.

 

Team Fantazy som tävlar i klassen Basic Novice visade upp sitt fartfyllda Afrikainspirerade program, som de tillsammans utvecklat mycket senaste tiden. Laget var riktigt glada och troligen även lite chockade över den höga poäng som delades ut i klassen i år. Trots två fall så åkte laget till sig ett solklart silver. Elementet Line belönades med högsta level av teknsiska panelen och fina plus av domarna i GOE. 

 

YKK vill passa på att sända ett STORT tack till vår fantastiska sygrupp som gör det möjligt för våra lag att visa upp vackra tävlingskläder som passar vald musik och tema. Snyggt blingat och sytt även av åkare och föräldrar. 

 

Nu ser vi fram emot Kval 1 som går i Borås första helgen i December. Då gör även Symphony och Serenity tävlingspremiär. Hoppas på en stor och entusiastisk hejarklack från YKK (som alltid!)

 

Lycka till med de sista förberedande träningarna!

 

Bifogat finns länk till poängprotokollen för de intresserade.

https://skate.webbplatsen.net/22-23/58085/html/index.htm 

 

 

 

Vilken fantastisk uppstart⛸☀️
2022-08-23 00:38
Nöjda tjejer i Team Harmony efter sin premiäruppvisning.

Så var uppstartslägret avklarat. Under drygt en vecka har våra åkare från Flygskäret upp till Infinity kämpat på isen under många lärorika, utvecklande och roliga pass. Det märktes att alla hade längtat in till kylan, kanske inte lika mycket till ömma fötter och skavsår. Men våra tappra YKK-åkare klagar inte utan krigar på.

 

Flera lag har förutom teknikåkning kommit i gång med sina program för säsongen. Vi kan avslöja att det är många nya härliga musikstycken som vi alla kommer kunna innan och utan när väl tävlingssäsongen börjar. 

 

Team Harmony körde som avslutning på veckan en premiäruppvisning för familj och vänner, så kul att känna stämnigen på läktaren igen. Det ser riktigt lovande ut och vi ser nu fram emot att få njuta av fler färdiga program från de andra lagen under närmsta veckorna.

 

Fantastiskt bra kämpat alla åkare, tränare, och lagledare!

Sommarläsning om vårt finska tränarbesök
2022-07-26 11:14
Minna, Nona och Sarah

Våra sommarjobbare intervjuade Nona och Minnna under YKK´s sommarläger, så här kommer  här lite intressant läsning mitt i sommarlovet när vi nog alla börjar sakna isen lite smått. 

Nyheter från våra grupper
Infinity, 06/01 13:23 
Harmony, 06/01 13:04 
Kungälvspokalen, 04/01 10:37 
Skridskoskolan, 02/01 14:18 
Synkro SM 23, 30/12 18:47