SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
Serenity har mottagit sitt pris
2022-05-13 17:28

Under torsdags eftermiddagen mottog laget sitt pris på stadshuset i Kungälv. Diplom och blommor delades ut av Anna Wedin.

 

Frida Birath delar med sig av sina tankar efter prisutdelningen:

 

Det är väldigt roligt att vi blir uppmärksammade. Det är kul att andra utifrån ser vad vi gör och att även de ser en framgång i det. Man blir stolt över att vi som klubb har kunnat göra detta och att vi har behållt så många åkare som gör detta möjligt. Att vi har kunnat starta detta under en pandemi när man har hört på många håll att ungdomar slutat idrotta, men att vi då istället bara blir fler! 

Härliga tider för YKK 🥳💐

Team Serenity tilldelas Kungälvs kommuns idrottsstipendium 2022
2022-04-28 10:09

Team Serenity tilldelas Kungälvs kommuns idrottsstipendium 2022 med motiveringen:

 

Team Serenity bildades förra säsongen och blev föreningens nya utvecklingslag/ungdomslag.

 

Team Harmony är föreningens ungdomslag sedan många år och där skördar föreningen stora framgångar. De som inte riktigt når hela vägen till en tävlingsplats i Team Harmony har nu en fantastisk chans att träna och tävla i ungdomsklassen i Team Serenity. Ett lag som möjliggör att flickor kan fortsätta längre med sin sport i en ungdomsklass men i en lite lägre nivå. Ungdomarna i laget är 12–15 år och föreningen har därmed lyckats behålla många av sina åkare.

 

Vårshowen 2022
2022-04-19 12:53

TACK, till alla inblandade som gjorde showen såå bra!

 

Nu finns den att se om och om igen, igen, och igen!

Klicka här!

 

För massa fina foton frå vår egen fotograf Mats Althin:

Klicka här!

Guld och silver för YKK i årets mästerskap!
2022-03-10 13:02

Vi är så stolta över er alla! Åkare, tränare, lagledare, hejarklack och föräldrar - vilken helg vi fick i Mölndal! Bra kämpat, läs gärna artikeln i Kungälvsposten: Guld och silver för YKK i årets mästerskap!

Nyheter från våra grupper