SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
SM i Synkro avgörs i helgen!
2024-02-23 16:40

 

YKK har två deltagande lag i Svenska Mästerskapen som avgörs i Kungsbacka i helgen. Harmony och Serenity tävlar båda på söndagen. Det är årets stora höjdpunkt för dessa lag och vi önskar er en minnesvärd helg med härliga stunder tillsammans, glöm inte att njuta!

 

I samband med SM ordnas också en klubbtävling där både Fantazy och Symphony deltar från YKK, denna är förlagd på lördagen tillsammans med juniorer och seniors kortprogram. Så kul för våra yngre lag att få tävla och inspireras på samma is.

 

Vi hoppas att YKK (som brukligt) ställer upp med största publik och bästa hejarklacken på plats i Kungsbacka ishall, försök samla ihop er på läktaren.

 

STORT LYCKA TILL, TILL YKK´S ALLA TÄVLANDE LAG!

 

All info så som tidsschema, streaming, deltagare och resultat m.m finner ni här!

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.
2024-01-29 00:16

Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?

Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

För dig som förälder:

Med JOYNA erbjuds vi en möjlighet till att tjäna pengar utan hantering av fysiska produkter och swish-betalningar. JOYNA säljs genom ditt barns unika webbshop där du enkelt och smidigt värvar prenumeranter för att stötta ditt barns grupp och förening. Din uppgift blir följande:

 • Registrera ditt barns webbshop under mars (instruktioner kommer).
 • Börja värva dina prenumeranter med start den 3:e april.

Under april har Folkspel en kampanj där alla som värvar ihop 5 prenumerationer får ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

För min grupp:

För din grupp innebär JOYNA att ni tjänar pengar löpande. Med JOYNA slipper ni administration, beställningslistor, logistik och swish-betalningar. Uppstarten är viktigt, både för gruppen och föreningen. Med en stark gemensam insats i april kommer ni snabbt att stärka gruppens kassa.

Räkneexempel:

En grupp med 20 aktiva som lyckas värva tre prenumeranter var kan tjäna upp till 36 000 kr/år*.

*Beroende på fördelning mellan grupp och förening.

 

För min förening:

Vår förening tror på JOYNA som en stor framtida intäktskälla. Därför väljer vi att engagera hela föreningen i denna satsning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer att bidra med en insats för att vi ska bli framgångsrika.

 

Extra, extra, extra!

Under april är vår förening en lanseringsförening vilket innebär att vi får starta vår prenumerationsvärvning en månad tidigare. För den som får ihop 5 prenumerationer bjuder Folkspel dig på ett presentkort till ett värde av 500 kr hos en utvald partner.

 

 

FAQ

Mer information på www.folkspel.se/joyna.

 

Detta är JOYNA:

 • Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
 • 160 kr/månad (40 kr/vecka)
 • Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller något i din närhet.
 • Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

 

Detta är Folkspel:

 • Genererat upp emot 18 miljarder till svenskt föreningsliv sedan starten 1991, via sina lotteriprodukter – BingoLotto, Sverigelotten, BingoLottos Julkalender och Färgfemmans skraplott.

 

 

Säsongens två första tävlingar
2023-12-14 22:56
Ladda album (+9 bilder) >>
Bilder från helgens tävling

Säsongen har inletts starkt av Sveriges största synkroklubb!

Missa inte chansen att köpa ditt gymkort!
2023-10-17 00:29
2395:- för årskort till alla tävlingsåkare från 13 år.3000:- för Dizzarna, tränare, lagledare och styrelse.

Årskortet gäller både gruppträning, gym och onlineträning och gäller på alla klubbar i hela Sverige!

Erbjudandet gäller till 31/10-24. Har du redan ett medlemsskap eller årskort på annat gym eller hos Nordic Wellness så se till att säga upp detta och boka denna bättre dealen.

Hur gör då man för att köpa detta?

 1. För och efternamn samt ev. startdatum på kortet (t.ex. vid uppsägning av annat kort eller kanske julklapp) annars skriv omgående. Mailas till angelica@ykk.se
 2. Jag tar fram personnummer från sportadmin så undviker vi att maila personuppgifter i onödan.
 3. Swisha YKK 2395/3000 kr till YKK 123 411 47 57
 4. Om du inte har armband/kort på Nordic Wellness sedan innan köper du detta i kassan/reccepionen på en av klubbarna när du startar din träning första gången.

Detta pris är garanterat till 2024-10-31 

Vi får lov att skicka beställning en gång per månad så jag tänker att vi gör detta sista fredagen i varje månad. Så vill man komma igång med träningen så snart som möjligt så gör ovan omgående!

Mobilfria träningar!
2023-09-04 10:17

För ökad trygghet och gemenskap har vi tränare beslutat att vi kommer ha mobilfria omklädningsrum och träningar. Det kommer innebära att tränare, lagledare eller isvakten kan komma att samla in mobilerna och förvara dom under träningen.

 

Vi ser och hör redan efter en vecka mer samtal och skratt i omklädningsrummen!

Godkänd Föreningslicens och Tävlingslicens
2023-09-03 16:56

Inför säsongen 2023/2024 har Svenska Konståkningsförbundet gjort en översyn av föreningslicenserna. Alla föreningar anslutna till Svenska Konståkningsförbundet behöver ha en Föreningslicens och om föreningens medlemmar ska kunna delta i tävling krävs även en Tävlingslicens.

 

Vi är glada att meddela att YKK fått båda licenserna godkända av Svenska Konståkningsförbundet och vi ser nu fram emot en ny spännande säsong!

 

Stort tack till er alla som under sommaren deltagit i arbetet med licenserna! Utan ert stora engagemang hade detta inte varit genomförbart!

Nyheter från våra grupper
Kungälvspokalen, 10/02 01:34 
Kungälvspokalen, 03/02 11:47 
Harmony, 26/01 13:33 
Infinity, 26/01 12:57 
Harmony, 14/01 19:27