SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
YKKs Teknikdagar 2022 - anmälan är öppen!
2022-09-25 21:38

Anmälan är nu öppen till YKKs Teknikdagar under vecka 44!

 

För mer information och anmälan:

 

Information Teknikdagar 2022

 

Sista anmälningsdatum 10 oktober!

 

Vid frågor, vänligen kontakta sommarlager@ykk.se

 

Varmt välkomna!

Kallelse till Årsmöte 12 okt
2022-09-13 20:28

Välkomna på YKK:s Årsmöte!

 

Tid: Onsdagen den 12 oktober kl 19:00

 

Plats: Mimers Hus, Hörsal 1, entréplan

 

Länk till dagordning och mer information

 

Varmt välkomna!

 

// Styrelsen YKK

Save the dates!
2022-08-26 12:10

Söndagen den 25/9

Då kommer de årliga föräldrarmötena hållas. Kallelse är skickad till alla lag (ej skridskoskolan), besvara den senast 23/9 

 

Onsdagen den 12/10

Årsmöte i Mimers hus, Hörsal 1, entréplan

19.00. Varmt välkomna!

Vilken fantastisk uppstart⛸☀️
2022-08-23 00:38
Nöjda tjejer i Team Harmony efter sin premiäruppvisning.

Så var uppstartslägret avklarat. Under drygt en vecka har våra åkare från Flygskäret upp till Infinity kämpat på isen under många lärorika, utvecklande och roliga pass. Det märktes att alla hade längtat in till kylan, kanske inte lika mycket till ömma fötter och skavsår. Men våra tappra YKK-åkare klagar inte utan krigar på.

 

Flera lag har förutom teknikåkning kommit i gång med sina program för säsongen. Vi kan avslöja att det är många nya härliga musikstycken som vi alla kommer kunna innan och utan när väl tävlingssäsongen börjar. 

 

Team Harmony körde som avslutning på veckan en premiäruppvisning för familj och vänner, så kul att känna stämnigen på läktaren igen. Det ser riktigt lovande ut och vi ser nu fram emot att få njuta av fler färdiga program från de andra lagen under närmsta veckorna.

 

Fantastiskt bra kämpat alla åkare, tränare, och lagledare!

Sommarläsning om vårt finska tränarbesök
2022-07-26 11:14
Minna, Nona och Sarah

Våra sommarjobbare intervjuade Nona och Minnna under YKK´s sommarläger, så här kommer  här lite intressant läsning mitt i sommarlovet när vi nog alla börjar sakna isen lite smått. 

Sommarhälsning från YKK:s styrelse
2022-06-30 23:19

Säsongen 21/22 är avslutad, ishallen är stängd och styrelsen vill göra en summering och dela lite information. Först och främst vill vi tacka alla som har bidragit till en mycket lyckad säsong!


Trots pandemin så har YKK fortsatt att öka antalet medlemmar och det är få som har lämnat oss. Vi ser det som ett tecken på en välmående förening. Det var över 120 åkare i skridskoskolan vilket är otroligt roligt och bådar gott för framtiden!


Våra tävlingslag har nått stora sportsliga framgångar som vi är väldigt stolta över. Åkarna i våra två utvecklingslag Team Symphony och Team Serenity har kämpat på i sina klasser och har utvecklats enormt genom att träna och tävla i flera tävlingar. Kungälvs kommuns idrottsstipendium gick i år till Team Serenity för att laget möjliggjort att fler åkare kan träna och tävla i synkro. Det är ett resultat av att hela föreningen kontinuerligt anpassar verksamheten efter förutsättningar och olika nivåer. Team Fantazy har lyckats med fina prestationer på varje tävling, inte minst ett fint RM-guld. Ett länge efterlängtat poängrekord för Team Harmony och ett solklart SM-silver står högst av silversäsongens fem andraplatser. Team Infinity är fortfarande obesegrade och vann den största och mest prestigefyllda mixed age tävlingen som finns, slog dessutom fint poängrekord!


Billotteriet som vi haft tillsammans med KIK under tre år väljer vi att avsluta efter resultatet från utvärderingen som genomfördes tidigare i vår. För att fortsätta hålla nere träningskostnaderna så kommer YKK sälja bingolotter till uppesittarkvällarna vid jul och nyår. Så ni kan redan nu sälja in era bingolotter till nära och kära.


Äntligen kunde vi arrangera både julshow och vårshow med publik igen! Många ville komma och titta och vi vill tacka alla som gjorde dessa arrangemang så lyckade. I samband med showerna fick stora som små även chansen att dansa loss på Isdisco, där man även kunde tävla i limbo på is, dansstopp och bäst pimpade hjälm.


YKK hade glädjen att tillsammans med förbundet arrangera Synkrokval 2 i Oasen under helgen den 8-9 januari. Tävlingen var pga pandemin tvungen att bli publikfri men blev ändå väldigt lyckad och gick att följa via direktsändning. Förbundet var väldigt imponerade och tacksamma över vår välfungerande organisation. Den 12 februari var det årliga arrangemanget Kungälvspokalen tillbaka. Även detta var publikfritt men direktsändes. Nytt var att vi i sändningen hade en mycket proffsig Studio KP som kommenterade tävlingen på plats i Oasen.


Vi lyckades under svåra omständigheter genomföra två riktigt fina tävlingar och kan se fram emot att få göra det igen - och med publik tillbaka på läktaren. Tävlingsplaneringen för nästa säsong är ännu inte helt fastlagd men vi kommer att arrangera en egen tävling samt att vara delarrangör till den stora internationella tävlingen Leon Lurje Trophy i Frölundaborg.


Under säsongen har lägergruppen ordnat tre läger - Teknikdagarna under höstlovet för våra äldre åkare, Sportlovskul på is för våra yngre åkare och sist men absolut inte minst fick vi i år återigen avsluta säsongen med vårt roliga Sommarläger - öppet för alla åkare! Det har varit intensiva dagar & veckor för stora och små men med så mycket glädje och gemenskap. Extra roligt var det att ha Nona och Minna-Maria här från Helsinki Rockettes då de har gett stor inspiration och ny energi till många. Vi vill också passa på att tacka er föräldrar som ställt upp som funktionärer - vilket engagemang! Det är tack vare ER vi kunnat genomföra detta, så STORT TACK!


Föräldramöten med information från tränare, lagledare och styrelse kommer att ske en bit in på den kommande säsongen.


Avslutningsvis vill vi önska en riktigt skön och trevlig sommar!


YKK:s styrelse

Nyheter från våra grupper
Symphony, 26/09 09:47 
Fantazy, 25/09 11:31 
Fantazy, 25/09 11:28 
Läger, 25/09 09-25 
Harmony, 17/08 20:08