SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
Olika sätt att stötta föreningen på

Sporthyra – hyr dina skidor hos Sporthyra i Kungälv eller i Göteborg och uppge koden YKK så ger Sporthyra 10 % av hyran till föreningen. 

 

Resekompaniet – beställ din resa hos Resekompaniet och uppge koden YKK så ger Resekompaniet 100 kr till föreningen. 

 

Kungälvs Energi - Är du eller vill du bli kund hos Kungälvs Energi? Skriv tillägget YKK i ditt namn på ansökan så får föreningen 350 kr för varje gång ni tecknar nytt avtal. (gäller även befintliga kunder vid omteckning av avtal)

  

Flügger färg

Alla medlemmar kan nu handla och få 20% rabatt på alla Flügger-artiklar i vår lokala Flügger-färgbutik, denna hittar du på Utmarksvägen i Kungälv. Medlemmarna anger bara klubbens namn eller kontonummer (540058) i kassan för att erhålla rabatten, samtidigt får föreningen årsvis en kickback från Flügger Färg baserat på medlemmarnas inköp. 

 

Sponsorhuset

På Sponsorhuset finns över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Ytterby Kungälvs Konståkare. Inget blir dyrare för dig som handlar.
 
Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du Ytterby Kungälvs Konståkare med upp till 50 kr samtidigt som du själv får en Trisslott. https://www.sponsorhuset.se/ytterbykungalvskonstakare/intro


Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!
Kom enkelt igång med Sponsorhuset som företagare här: https://www.sponsorhuset.se/ytterbykungalvskonstakare/bli-medlem/foretag

 

Via Sposorhuset kan du även vara med i Norstatpanel där du (och föreningen) får ersättning för att du är med i olika undersökningar.

 

Blodgivning 

Lämnar du blod kan du, istället för att få någon produkt från dem, välja att skänka din ersättning till vår förening. 

 

Pant

På tippen i Munkegärde finns en pantmaskin där man tömmer i hela sin säck, osorterad, på en gång. Enkelt och smidigt! I stället för att få en värdecheck att lösa in i någon butik kan man välja att skänka panten till sin favoritförening. Knappa in Föreningen Ytterby Kungälv Konståkare på skärmen när du är klar. OBS! När man skänker till förening så får föreningen även viss ersättning för utländska burkar och flaskor, något som du inte får om du väljer att betala ut pengarna till dig själv! 

 

Bingolotto/ Folkspel 

Har du en prenumeration på Bingolotter kan du välja vår förening som förmånstagare för överskottet från just dina Bingolotter. läs mer på: Teckna en prenumeration på bingolotter | BingoLotto

 

Gräsroten

Om du har ett spelkort hos Svenska Spel kan man välja att samtidigt stötta sin förening, som då är med och delar på överskottet som Svenska spel delar ut till ungdomsidrotten och föreningslivet varje år.  Man kan välja att stötta upp till tre föreningar samtidigt.