SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
Isvaktsschema Våren 2024

 

     
Tisdag 14 maj  Anna O.
Tisdag 21 maj Anna S.
Söndag 26 maj Elina 
Tisdag 28 maj Ella
     

 

 

VAD INNEBÄR DET ATT VARA ISVAKT? 

 

1. FINNAS PÅ PLATS 

– om ev olyckan skulle vara framme och vid andra ev situationer

2. AKUT VÄSKA – på Oasen – ta fram och ställ väskan i båset

Akutväskan ligger i YKKs förråd. 

AKUT VÄSKA i Ale och andra ishallar – tränarna har ansvar för att en akutväska är med.  

Huvudtränare eller annan tränare tar med sig VÄSKA med 1:a hjälpen kit samt fryspåsar till träningspass utanför Oasens ishall. Så isvakt behöver inte ta med detta.  Utvald tränare kommer att ställa "VÄSKAN" nere på bänken/båset vid isen i ishallar utanför Oasen, så att om olyckan är framme, vet vi och ni vart grejerna finns.

3. KYLPÅSAR - det skall finns kylspray i akutväskan.

  i form av påse med vetemjöl som ligger uppe i frysen vid klubbrummet i en kylväska. Hela kylväskan tas ner och läggs i båset vid isen. OBS! Se till att den kommer upp igen efter avslutat ispass.

4. OMKLÄDNINGSRUM + NYCKEL TILL OMK.RUM  

- se till att åkarna är i rätt omk.rum + se till att det finns en nyckel till detta

- Listan på vilket eller vilka omklädningsrum som gäller per dag, hänger direkt när man gått ner för trappan vid entren. OBS! Se även till att nyckel finns till omk.rum och se till att omk.rum blir låst medan under träningen

Vardagar - Vaktmästaren hänger ut 1 nyckel/dubbelrum på en krok inne i omklädningsrummet innan passet börjar. Om nycklar inte finns på plats gå upp till Oasens cafe och säg till eller leta upp vaktmästaren eller ring honom på 0303-239 846.  Efter avslutat pass skall nyckeln hängas tillbaka inne i omklädningsrummet.

Helger - Vaktmästaren hänger ut 1 nyckel/omklädningsrum på en krok inne i omklädningsrummet innan passet börjar.