SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
Ett guld och två silver till YKK i Nacka 🥇🥈🥈
2022-11-22 13:22
Infinity, Harmony & Fantazy i Älta ishall, Nacka.

Stort grattis till era fina prestationer i säsongens första tävling.

 

Mixedklassen och Team Infinity öppnade tävlandet för hela synkrosverige och det med den äran. Mycket nöjda efter ett stabilt åk med endast ett mindre fall på slutet. Höjdpunkten i domarprotokollet var den artistiska vingen som gav fina plus från domarna. Laget var ensamt i sin klass så guldet var lite väntat, men ändå lika välförtjänt. Det ska bli spännande att följa er vidare under säsongen, förhoppningsvis med lite motstånd.

 

Advanced Novicelaget Team Harmony har haft stabila förberedelser veckorna innan, men hade inte riktigt turen med sig i själva tävlingsåket. Men trots en del strul samt 3 fall lyckades laget ta silvret i en jämn kamp tillsammanns med Team Caprice från Stockholm. Vann gjorde det finska laget Novettes. Höjdpunkten i Harmonys tävlingsåk var definitivt Synkrospin som även gav högsta level från tekniska panelen, extra roligt då det är ett nytt element för laget i år.

 

Team Fantazy som tävlar i klassen Basic Novice visade upp sitt fartfyllda Afrikainspirerade program, som de tillsammans utvecklat mycket senaste tiden. Laget var riktigt glada och troligen även lite chockade över den höga poäng som delades ut i klassen i år. Trots två fall så åkte laget till sig ett solklart silver. Elementet Line belönades med högsta level av teknsiska panelen och fina plus av domarna i GOE. 

 

YKK vill passa på att sända ett STORT tack till vår fantastiska sygrupp som gör det möjligt för våra lag att visa upp vackra tävlingskläder som passar vald musik och tema. Snyggt blingat och sytt även av åkare och föräldrar. 

 

Nu ser vi fram emot Kval 1 som går i Borås första helgen i December. Då gör även Symphony och Serenity tävlingspremiär. Hoppas på en stor och entusiastisk hejarklack från YKK (som alltid!)

 

Lycka till med de sista förberedande träningarna!

 

Bifogat finns länk till poängprotokollen för de intresserade.

https://skate.webbplatsen.net/22-23/58085/html/index.htm 

 

 

 


Nyhetsarkiv
Mobilfria träningar!2023-09-04 10:17
Vårshowen 20222022-04-19 12:53