SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ytterby Kungälvs Konståkare
Synkroniserad konståkning
Säsongens två första tävlingar
2023-12-14 22:56
Bilder från helgens tävling

Säsongen har inletts starkt av Sveriges största synkroklubb!

YKK har inlett säsongen med två tävlingar.
Den första i Borås v.45. Då deltog Fantazy och Harmony.
Fantazy vann sin klass Basic novice och Harmony tog brons i en tar kamp om pallplatserna i klassen Advanced Novice. Bara några få poäng från guldet.
 
Säsongens andra tävling var i nu i helgen i Åby ishall, där hade de flesta av YKK´s övriga lag säsongsdebut. Det blev en lyckad helg för YKK som kom hem med flera pallplatser.
 
På lördagen tävlade Symphony, YKK´s första tävlingslag. Alltså där de flesta gör sin tävlingsdebut. Alla åkare är nya för säsongen så de var säkert lite pirrigt innan. Laget åker till musik från filmen Home och har lila klänningar. Laget lyckades jättefint och slutade på bronsplatsen i klassen Juvenile. 
 
Även Team Infinity, mixedlaget gjorde också tävlingsdebut  ör säsongen. De visade upp sitt nya program som är koreograferat till musik från den franska filmen Amélie, med väl passande röda fina klänningar lyckades laget knipa guldet genom att åka ett stabilt program som har stor potential att utvecklas under säsongen.
 
På söndagen var det dags för Harmony, Serenity och Fantazy att visa upp sig. 
Först ut var Fantazy som åker till "havets hemligheter" hade tyvärr hade ett lite halvstruligt åk men tack vare sin fina grundåkning lyckades man ändå knipa silvret.
 
Serenity gjorde också tävlingsdebut i Advanced Novice klassen. Man åker till temat "Here I am" och har till de svarta klänningar med blå detaljer. De åkte jättefint och stabilt hela vägen till slutet där man tyvärr snöpligt fick två fall. Men en riktigt starkt debut för laget som endast tränar tillsammans en gång i veckan.
 
Harmony som åker till musik ur filmen Pearl Habor fick till ett riktigt kanonåk med ett litet fall i början av programmet. Man nådde nästan alla tekniska nivåer man siktar på vilket är väldigt, väldigt svårt. Poängen höjdes med nästan 9 poäng från första tävlingen. Endast 0,79 poäng skiljde upp till guldet som även denna gången hamnade på Tjörn. Ett gäng väldigt revanchsugna tjejer jobbar nu vidare på att finslipa programmet ännu mer för att på alla sätt matcha den fina tekniska nivå man nu uppnått. 
Efter en intensiv vecka är det nu dags för Julshow på lördag 11.00 och 13.00.
Alla YKK´s åkare visar upp sig från skridskoskolan till våra älsklingar i DizHarmony. Välkommen att njuta av en härlig show med Sveriges största synkroklubb!

Nyhetsarkiv
Mobilfria träningar!2023-09-04 10:17
Vårshowen 20222022-04-19 12:53